top of page

OVER DAN DENTAL

Dan Dental is opgericht in 2007 en zijn gevestigd in Rotterdam. Alle leden van ons team hebben een tandtechnische achtergrond en beschikken over zeer veel kennis en ervaring.

 

De producten die wij leveren zijn innovatief en altijd van hoogstaande kwaliteit. Patiënten die met een mondprothese van onze hand zijn welkom voor aanpassingen en reparaties van hun prothese. Daarvoor is geen tussenkomst van de tandarts of specialist noodzakelijk.

 

We zijn er best een beetje trots op dat wij onszelf regelmatig op een positieve manier van andere tandtechnische bedrijven kunnen onderscheiden.

ERKEND LEERBEDRIJF

Om anderen deelgenoot te kunnen maken van onze expertise, zijn wij ook een erkend leerbedrijf geworden. Met veel enthousiasme helpen wij graag aankomende tandtechnici vooruit bij hun studie. Stagiaires zijn dus van harte welkom.

Onze visie en missie

Wij zijn van mening dat wanneer je iets aan een product kunt verbeteren, je daar onmiddellijk voor moet kiezen. Dat is in de eerste plaats in het belang van degene die de prothese draagt, maar ook natuurlijk van degenen die producten van ons afnemen.

 

Onze kennis en interesse in de tandtechniek maakt dat wij steeds van de laatste technieken en de nieuwste materialen op de hoogte zijn. Daar kunt u uw voordeel mee doen.

bottom of page